19 Eylül 2010 Pazar

TÜRKÇE

    Hep çok büyük tepkiler gösterdim ana dili dururken yabancı dillerde markalaşan firmalara,mağazalara ve ben de yaptım aynı hatayı.Bir an önce düzeltmeliyim bu hatayı ve Türkçeleşmeli artık benim bloğumda.Şimdi yeni isim arayışlarım başladı.
     Fatoş bebekler vardı benim çocukluğumda ve ben hep annemin beni kandırmak için uydurduğu bi isim olduğunu düşünürdüm fatoş bebek isminin.Bebeğimi  benim adımla çağırdıklarını düşünürdüm hep :)
Biraz araştırdım ama bişey bulamadım internette fatoş bebeğe ait sanırım artık üretilmiyor yani benim bloğumun isminin Fatoş Bebek olmasında bi sakınca yok sanırım:)))
    Sizlerde bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum belki bloğumun isim sahibi olursunuz...


5 yorum:

  1. fatoş bebek tarih oldu canım.. ama benimki hala durur ee biraz yıprandı tabi plağı çalışmasa ağzındaki emziği kaybolsada kızım oynadığında çok mutlu oluyorum fatoş bebeğimi... banubebek den sonra fatoş bebeğin yeniden doğuşu:)))

    YanıtlaSil
  2. ayy nasıl severdim ben de:)
    türkçe bi isim bulmam lazııımmm...

    YanıtlaSil
  3. ''Fatoş'un Bebekleri'' diyorum ben:)) Hem isim tıpa tıp alınmamış olur. Kullanım hakkı filan vardır şimdi o ismin.

    YanıtlaSil
  4. http://www9.gazetevatan.com/haberprint.asp?Newsid=21110&tarih=&Categoryid=2

    Sayfanın en altını okuyunuz.

    YanıtlaSil
  5. sevgili nedret hanım çok haklısınız ben de bu yüzden internette araştırdım fatoş bebeği pek birşey çıkmadı karşıma artık üretilmediğini düşünmüştüm.çok teşekkür ederim.:)

    YanıtlaSil

yorumunuz onaylandıktan sonra gösterilecektir...