23 Aralık 2010 Perşembe

Gözlerim,Keçelerim....

Yaseminim'e bir tık yetiyor bütün hayallerinizi gerçekleştirmek için.Kapıda ödemeyle Yasemin'den aldığım gözlerime birkaç gün önce kavuştum,fotoğrafları ancak bugün çekebildim.Öyle büyük bir heves ve sabırsızlıkla  bekledim ki bu gözleri geldiklerinde onlara sarılıp uyumak istedim:)
Rengarenk keçelerimde var artık bu kadar keçeyle ne yaparım ben de bilmiyorum ama insan keçe sipariş ederken kendine hakim olamıyormuş anladım.
Şimdiiiiii birbirinden tatlı,sevimli ve eğlenceli tasarımlar yapmakta sıra,fikirlerinize açığım sipariş olmak zorunda değil aklınıza gelen bütün örülebilecek nesneleri paylaşabilirsiniz benimle.
Örneğin Burcu'cum bu konuda harikalar yaratıyor.Şimdiye kadar en orjinal örülesi karakterler ondan çıktı ve örülecekler listemde yerlerini aldılar.











Hadi bakalım sizde görün gözlerimi ve keçelerimi mutluluğumu paylaşın:))

11 yorum:

  1. ne kadar güzel bir post olmuş cıvıl cıvıl ne güzellikler çıkacak acaba? o güzel kalbinden ilmeklerine dökülecek. yaseminkalede merakla bekleyecek
    şenlensin pasajlar:))

    YanıtlaSil
  2. sayende canım benim...:)çok teşekkür ederim,iyi ki varsın...

    YanıtlaSil
  3. fatoşcum harika bunlar,keçelerde rengarenk,keçeleri nerden aldın acaba?

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim nevali..:)keçeleri internetten akem tekstil diye bi firmadan aldım.

    YanıtlaSil
  5. bakalım neler neler öreceksiniz çok merak ediyorum.kolaylıklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim filiz hanım ben de merak ediyorum neler çıkacak bu güzel gözlerle...:)

    YanıtlaSil
  7. fatoşcum bende keçe aldım çarşıdan ama daha kalın bunlar oldukça ince ev temizliği için üretilen ( cifbez dediğimiz) keçelerdenmi bunlar yoksa özel üretimmi yazabilirmisiniz.kenar kısmından hiç çekmemişsiniz:))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. valla keçe kalınlığı normalde nasıldır bilmiyorum ilk kez aldım bende ama çok kalın olduğunu söyleyemem öyle rahatsız edici bir inceliğide yok...nasıl anlattım ama:p kenar kesimleri düzgün değildi o yüzden çekmedim foto...

    YanıtlaSil
  9. merhaba keçelere bayıldım ren renk :)

    YanıtlaSil
  10. Sizin sevincinizi o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de hobilerim için dünyanın parasını harcıyorum. Ama aldığım zevk yanında bu para ne ki...
    Bu renga renk sevimli şeylerin sahibi olduğunuz için tebrik ediyorum! Onlarla harikalar yaratacağınızdan eminim.

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkür ederim deniza17 ne güzel bi yorum bu çok mutlu oldum...umarım güzel şeyler üretmeye devam ederiz hepimiz,sevgiler...:)
    haklısınız ürünler bir bir tamamlanınca insanın gözü para falan görmüyor...

    YanıtlaSil

yorumunuz onaylandıktan sonra gösterilecektir...