1 Nisan 2011 Cuma

Minik yüreklere yardım kampanyası...

Sevgili blog arkadaşlarım.Hatırlayacağınız gibi bir süre önce Çocuk Esirgeme Kurumundaki minikler için bir oyuncak toplama kampanyası başlatmıştım,Trabzon SHÇEK nu aradım ama malesef "Oyuncağa ihtiyacımız yok bu yardım teklifinizi kabul edemeyeceğiz" gibi bir cevapla karşılaştım.Telefondaki bey oyuncağa ihtiyaçları olmadığını her tarafta oyuncak parçaları olduğunu ancak yardım göndermek istersem pijama ve eşofman takımlarına ihtiyaçları olduğunu belirtti.Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ama pes etmek yok.Dün Lösev in Ankara'da kurmuş olduğu Lösemili Çocuklar Köyünü aradım.Bir bayanla görüştüm ona yardım olarak çocuklara oyuncak göndermek istediğimi söyledim oda göndereceğim oyuncakların 2. el olduğunu sanıp bana temiz ve kullanılabilir durumda olurlarsa gönderebileceğimi söyledi.Oyuncaklarımızın ihtiyacı olan çocuklar için özel olarak örülüp hazırlandığını söyleyince nasıl mutlu olduğunu sizinde duymanızı çok isterdim.Hemen adresi verdi ve ne zaman istersem gönderebileceğimi söyledi.Ben de önümüzdeki hafta bu işi tamamlamayı düşünüyorum.Hala oyuncak göndermek isteyen arkadaşım varsa birkaç gün daha bekleyip bir an önce oyuncakları kolileyip yollamayı düşünüyorum.ben de bu arada şimdiye kadar bana oyuncak göndermiş olan arkadaşlarımın bir listesini hazırlayıp topluca bir teşekkür metni yayınlamayı düşünüyorum.duyarlılığınız ve yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...:)

8 yorum:

  1. asıl ben teşekkür ederim fatoş abla içime hzur doldu umarım çocuklar çok mutlu olur keşke hediyeleri aldında fotolarını çekebilsen mutluluklarını görmek isterdim ...asıl ben teşekkür ederim sana ...

    YanıtlaSil
  2. canım ben de çok istemiştim fotoları çekip eklemeyi ama göndereceğim merkez ankarada ben trabzondayım yine de rica edeceğim yetkililerden belki kırmazlar beni:))

    YanıtlaSil
  3. benimkiler şimdi denizli trabzon arası bi yerde bugünlerde kargo sıkıntısı çekiyorum:((

    YanıtlaSil
  4. bugün yurtiçinden bi paket gelmiş eve ama yoktum ben elime geçmedi belki seninkidir..:)

    YanıtlaSil
  5. lösev için bi kampanyaya daha oyuncak gönderecegim onun adresini bekliyordum,çıkmışken ikisini bir vereyim diye adres gelmedi henüz :S inş bende yarın yada cuma vericem kargoya

    YanıtlaSil
  6. bekliyorum yasemin hanım.iki kiş kaldı zaten onları bekledim bu hafta ben de haftaya veririm inşallah kargoya...

    YanıtlaSil
  7. fatoş hanım cargoyu geçtigimiz prş gönderdim inş elinize ulaşmıştır

    YanıtlaSil
  8. kargoyu dün aldım yasemin hanım çok teşekkür ederim ellerinize sağlık ayrıca düşünüp eklediğiniz ekstra hediye içinde teşekkür ederim...:)ben de bugün blogda yayınlamak üzere isim listesini hazırlıyordum..:)

    YanıtlaSil

yorumunuz onaylandıktan sonra gösterilecektir...