2 Eylül 2012 Pazar

Ben Geldiiiimmmm...:))

Çoook uzun bir ara oldu farkındayım.Evime yeni geldim yaz tatili için ailemin yanındaydım,çok özlemişim bloğumu.Yavaş yavaş paylaşıma başlayalım artık çalışmak zamanı ziraaa benden hizmet bekleyen iki küçük tavşanım var artık:))
Herşey yoluna girmeden paylaşmak istemedim burada çok sıkıntılı korku dolu günler geçirdim ama geçti çok şükür.İki minik bebeğim vardı benimle kalmak konusunda kararlı olamayan ama neyse ki sımsıkı tutundular bana vazgeçmediler benden:))
Aralık ortası gibi kavuşacağım inşallah oğullarıma.Şimdi onlar için çalışma zamanı yavaş yavaş bebek şekerlerine başlamak istedim ama kafam o kadar karıştı ki bilemedim ne yapsam.Bir sürü örnek var nette,kafamın içinde hepsi birbirine girdi.Sizde paylaşın benimle fikirlerinizi.Ben henüz keçeyle mi yapsam yoksa amigurumi mi olsa ona bile karar veremedim.her türlü fikre açığım.haa bir de unutmadan bana şu magnet için kullanılan mıknatıslardan lazım nette nerde bulabilirim paylaşan olursa çoook mutlu olurum.
Hadi bakaılm birlikte karar verelim benim tavşanların şekerlerine yorumları bekliyoruuuuummmm...:)))

9 yorum:

  1. canıım hoşgeldiiin

    keçe yada örgü ikisinide çok güzel yapıyorsun:)
    kaç tane mıklatıs lazım söylemen yeter :)

    ee maden tavşamlarım diyorsuuun o zaman tavşiii...

    YanıtlaSil
  2. http://iremveannesi.blogspot.com/2009/12/iremime-yaptgm-sekerlerimiz.html hoş geldiniz öncelikle,ben 2009 da kızıma kendi emeğimle bu şekerlerden yapmıştım sizinde oğullarınız olacakmış sanırım,bunları t-shırt yada şortlara dönüştürebilirsiniz..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. yaseminim kuzum dönüşüm muhteşem olacak...:))mıknatıs bana elli tane lazımdı sonra benim sevgili bitaneceik becerikli kocacımda sınıfına pano falan yapacakmış 300 tanecik isteyiverdi minicik olanlardan(6mm ye 1,5 mm neodyum).ben de bugün uzun uğraşlardan sonra nette güvenli bi site bulup oradan hallettim kuzum.lazım olursa NEOHOBİ güzel çeşitler var aklında olsun.bikaç çeşit şeker yapıp paylaşıcam bakalım birlikte karar veririz hangisi olacağına.

    YanıtlaSil
  4. İremciğin annesi çok güzel olmuş çalışmalarınız irem çok şanslı fikirleriniz listeye alındı çok teşekkür ederim:)))

    YanıtlaSil
  5. merhaba internette akem keçeyle ilgili araştırma yaparken buldum blogunuzu... sanırım akem keceden alıyorsunuz keçeleri.. ben de sipariş vermeyi düşünüyorum keçeler nasıl yumuşak mı? renkler katalogdaki gibi mi? memnun musunuz yani cevaplarsanız sevinirim sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ilk keçelerimi akemden almıştım her keçe öyle olur sanıyordum.daha sonra hobi keçeden alışveriş yapmaya başlayınca akemden fena halde kazık yediğimi farkettim.bi kere keçeleri çok kalitesiz üstelik öyle bir kesimle geliyorki anlatamam,yamuk yumuk...kesinlikle Hobi Keçeyi tavsiye ederim.istediğiniz renk ve kalınlıkta keçeye sahipler.çok renk farkıda olmuyor açıkçası...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ilk hobikeçeden aldım ama bazıları sert çıktı bazılarının da renkleri pek tutmuyordu o yüzden daha iyi bir yer arayışına girdim ama sanırım hobikeceye döneceğim tekrar... çok teşekkürler ilginiz için:)

      Sil
    2. rica ederim...bu işle çok daha yakından ilgilenen arkadaşlarım var.tiryaki hobi yada sesiber onlarında fikrini alabilirsiniz.sesiber(sibel hanım)hobi keçeden alışveriş yapıyor oda memnun.akemde sıkıntılar yaşamış oda ama kesinlikle hobi keçede bulduğunuzun yarısını bile bulamazsınız akemde...çalışmalarınızı çok beğendim.ellerinize sağlık.tekrar görüşmek üzere sevgiler:)

      Sil
    3. çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim:) hobikeceden alacağım sanırım mail gönderdim.bu arada izleyiciniz oldum.tekrar teşekkürler görüşmek üzere:)

      Sil

yorumunuz onaylandıktan sonra gösterilecektir...